Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019

Δυτική Ελλάδα: Το "στερνό" αντίο στον Άγγελο Πολυδωρόπουλο - Η Πάτρα αποχαιρέτισε τον άνθρωπο που αγάπησε και στήριξε τον μεγαλύτερο θεσμό της πόλης | ΦΩΤΟ
Σε κλίμα συγκίνησης έγινε το πρωί από τον Παλαιό Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα, η κηδεία του Άγγελου Πολυδωρόπουλου, επί χρόνια μέλους της Καρναβαλικής Επιτροπής σκόρπισε θλίψη στην πόλη της Πάτρας. 
Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτισαν τον Άγγελο Πολυδωρόπουλο, ενώ όλοι μιλούσαν με θερμά και συγκινητικά λόγια για την πορεία του αλλά και τη σημαντική του συμβολή στην αναβάθμιση του Πατρινού Καρναβαλιού. 
Ανακοίνωση


Η φωνή του, τα αστεία του, οι εύστοχες παρεμβάσεις του, ακόμη αντηχούν στα αυτιά των φίλων του κι όλης της καρναβαλικής οικογένειας. Υπήρξε αναμφισβήτητα ένα από τα εμβληματικά πρόσωπα του Πατρινού Καρναβαλιού, που άφησε το δημιουργικό του στίγμα κυρίως στο Κρυμμένο Θησαυρό. Οι ιδέες του αναβάθμισαν το καρναβαλικό παιχνίδι και συνέβαλαν διαχρονικά στη ανάπτυξή του, ενώ ως βαθύς γνώστης του Πατρινού Καρναβαλιού συμμετείχε από το 1977 στην Καρναβαλική Επιτροπή κι αργότερα στην Γνωμοδοτική Επιτροπή του Καρναβαλιού και «έφυγε» ως μέλος της. Δική του ιδέα ήταν η Τελετή Έναρξης, η οποία πρόσθεσε αίγλη και δυναμική στο κορυφαίο θεσμό της πόλης. Ως πολύτιμος συνεργάτης διακρίθηκε για τη γενναιοδωρία του, την αξιοπρέπειά του, την μετριοφροσύνη του, το ήθος του και την άψογη συμπεριφορά του. Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων - Καρναβάλι Πάτρας, ο Διευθυντής της Επιχείρησης και η Γνωμοδοτική Επιτροπή εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για τον απροσδόκητο θάνατο του Άγγελου Πολυδωρόπουλου και τα θερμά συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του.

Πηγή: tempo24.gr
loading...