Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019

Ο Εορτασμός της 25ης Μαρτίου στην Αιτωλοακαρνανία..

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Εορτασμός της 25ης Μαρτίου στην Αιτωλοακαρνανία..

Ο Εορτασμός της 25ης Μαρτίου στην Αιτωλοακαρνανία..

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γεώργιος Παπαναστασίου και το Δημοτικό Συμβούλιο σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

Γενικός σημαιοστολισμός από το πρωί της 24 ης Μαρτίου μέχρι και τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου και φωταγώγηση κατά τις βραδινές ώρες των Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019
09:30  Έπαρση της σημαίας στην πλατεία Μαρίας Δημάδη συνοδεία σαλπιγκτή.

11:30  Κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του ένδοξου Ήρωα Ανδρέα Τσίγκα από μαθητή/τρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου.

11:30 Κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Μακεδονομάχου Νικολάου Παναγιώτου, από μαθητές του 3ου Λυκείου.

11:55 Πέρας προσέλευσης επισήμων και σχολείων στο μνημείο των Πεσόντων στην Πλατεία Μαρίας Δημάδη.

12:00 Επιμνημόσυνη δέηση & κατάθεση στεφάνων από: φοιτητές των Πανεπιστημιακών Τμημάτων, μαθητές των Σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, τη Σχολή Αδελφών Νοσοκόμων, κλπ.

Θα παιανίζει η Δημοτική Φιλαρμονική.

ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019


09:45 Έπαρση της σημαίας στην πλατεία Μαρίας Δημάδη συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής.

10:15 Πέρας προσέλευσης αντιπροσωπειών των μαθητών στη Μητρόπολη.

10:25 Πέρας προσέλευσης επισήμων στη Μητρόπολη.

10:30 Τέλεση επίσημης Δοξολογίας χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. κ. Κοσμά. Εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας από τον κ. Σερέτη Αθανάσιο, Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Λεπενούς.

11:00 Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Πεσόντων στην Πλατεία Μαρίας Δημάδη.

11:30 Παρέλαση Δημοτικής Φιλαρμονικής, Αναπήρων, Αντιστασιακών Οργανώσεων, μαθητριών Σχολής Αδελφών Νοσοκόμων, Τμήματος εκπαιδευομένων νέων Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα», 1 ου Συστήματος Προσκόπων, μαθητών Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης, Εθελοντριών Νοσοκόμων Ερυθρού Σταυρού.

 Η παρέλαση θα γίνει επί της οδού Παπαστράτου, Πλατείας
Δημοκρατίας, πεζοδρόμου Χαρ.Τρικούπη και πέρας στη συμβολή των οδών
Χαρ. Τρικούπη και Μακρή.

12:30 Μετά το πέρας της παρέλασης θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση στο Δημαρχείο (αίθουσα πρώην Δημοτικού Συμβουλίου, 2 ος όροφος).

18:00 Υποστολή της σημαίας στην πλατεία Μαρίας Δημάδη με συνοδεία σαλπιγκτή.

Σημείωση: Όσοι επιθυμούν να καταθέσουν στεφάνι να το δηλώσουν μέχρι το μεσημέρι της 21ης Μαρτίου (τηλ. 2641 3 60300, 60303).

Παρακαλούνται να ρυθμίσουν:
 Τα της δοξολογίας ο Αιδεσιμολογιότατος Αρχιερατικός Επίτροπος

 Τα της απόδοσης τιμών ο Ανώτατος Διοικητής Φρουράς.

 Τα της Τάξης ο κ. Δ/ντής Αστυνομικής Δ/νσης Ακαρνανίας


 Τα της συμμετοχής των μαθητών κ.λ.π. οι Διευθυντές Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Αιτωλοακαρνανίας.  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 25 η ς ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

 Συντονιστές της παρέλασης ορίζονται για την Α/θμια Εκπαίδευση ο εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής κ. Μηλιώνης Σπυρίδωνας του 5 ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου και για τη Β/θμια Εκπαίδευση, οι εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής κ. Κουσκούνης Θεμιστοκλής του 2ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου και κ. Κατσινούλας Παναγιώτη του 4ου Γενικού Λυκείου.

 Συντονιστές της εκδήλωσης κατάθεσης στεφάνων την παραμονή ορίζονται για την Α/θμια Εκπαίδευση ο εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής κ. Τσιάμης Χαράλαμπος, Αναπληρωτής Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Καμαρούλας και για την Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής κ. Δανιάς Βασίλειος, Διευθυντής του Γυμνασίου Γαβαλούς.

 Εκφωνητής ο εκπαιδευτικός κ. Μπαμπαρούτσης Διονύσιος.

 Τελετάρχης ορίζεται ο κ. Τσιάμης Χαράλαμπος.

Στην Ι.Π. Μεσολογγίου

Παρασκευή 22 Μαρτίου

Ομιλίες από καθηγητές και δασκάλους στους σπουδαστές ΤΕΙ, μαθητές/τριες σχολείων για τη σημασία της μεγάλης επετείου της 25ης Μαρτίου.

10.45 π.μ. Ρίψη στεφάνου για τους αφανείς Ήρωες της θάλασσας από τους μαθητές και τις μαθήτριες του 1ου Γενικού Λυκείου Μεσολογγίου και του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μεσολογγίου.

11.30 π.μ. Κατάθεση στεφάνων στον Κήπο των Ηρώων, στέψη των Ανδριάντων των Ηρώων της Επαναστάσεως από σπουδαστές ΤΕΙ, μαθητές και μαθήτριες Α’βάθμιας και Β’βάθμιας Εκπαίδευσης και Προσκόπους. Τήρηση σιγής ενός λεπτού. Ανάκρουση Εθνικού Ύμνου.

Σάββατο 23 Μαρτίου

8 π.μ Γενικός σημαιοστολισμός.

Κυριακή 24 Μαρτίου

Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των ΟΤΑ, των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες.

Δευτέρα 25 Μαρτίου

8 π.μ. Επίσημη έπαρση της Σημαίας στην κεντρική πλατεία της Ι.Π. Μεσολογγίου.

09.45 π.μ. Επίσημη Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά. Εκφώνηση πανηγυρικού της ημέρας από τον Βασίλειο Πλαστήρα, εκπαιδευτικό Β’βάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας.

11 π.μ. Τέλεση Επιμνημόσυνης Δέησης στον Κήπο των Ηρώων και στη συνέχεια κατάθεση στεφάνων. Τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των ενδόξων πεσόντων.

11.30 π.μ. Παρέλαση στην πλατεία Κέννεντυ σπουδαστών, μαθητών, μαθητριών και Στρατού. Κατά την παρέλαση οι ανάπηροι και τα θύματα πολέμου θα καταλάβουν τιμητική θέση επί της εξέδρας των επισήμων.

7.10 μ.μ. Επίσημη υποστολή Σημαίας στην κεντρική πλατεία της Ι.Π Μεσολογγίου.

Στο δήμο Θέρμου:

Γενικός σημαιοστολισμός Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων, καθώς και Καταστημάτων Νομικών Προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου, Οργανισμών και Τραπεζών από της 8.00 το πρωί της 23ης Μαρτίου μέχρι της δύσης του ηλίου της 25ης Μαρτίου και φωταγώγηση αυτών κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου. Στα Σχολεία, στις Δημόσιες Υπηρεσίες και Οργανισμούς θα γίνουν ομιλίες για το νόημα του εορτασμού.

Παρασκευή  22  Μαρτίου  2019

Ώρα 08.30 π.μ. στο Σεμιναριακό Κέντρο του Δήμου  το Δημοτικό Σχολείο Θέρμου   διοργανώνει  Εορταστική Εκδήλωση με τίτλο «Ένα όνειρο …. μια Ιστορία»  (για τους μαθητές)   {υπεύθυνοι  οι κ. κ.   Τσούνης Χαράλαμπος, Καροπούλου Λαμπρινή }.

Ώρα 08.30 π.μ. το  Γυμνάσιο  Θέρμου στο Αμφιθέατρο του Γυμνασίου διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο: «Το Πνεύμα της Θυσίας στην επανάσταση του 1821» {υπεύθυνοι οι κ.κ. Σύρρου Αγλαΐα, Μανωλάτος Δημήτριος, Λογιζίδου Κυριακή}.

Ώρα 08.30 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου   το Γενικό Λύκειο Θέρμου διοργανώνει  Εκδήλωση με  τίτλο «Το Όραμα του Ρήγα του Βελεστινλή  για μια δημοκρατική πολιτεία στα Βαλκάνια»  {υπεύθυνοι οι κ. κ. Τσέλιος Νικόλαος Αγγελοπούλου Ελένη }.

Στις 11:00 π.μ. οι μαθητές και μαθήτριες των σχολείων με επικεφαλής τους εκπαιδευτικούς θα καταθέσουν στεφάνια στο Μνημείο των Πεσόντων.

Κυριακή  24  Μαρτίου 2019

Ώρα 19.00  στο Σεμιναριακό Κέντρο του Δήμου  το Δημοτικό Σχολείο Θέρμου {ΣΤ΄ Τάξη} διοργανώνει  Εορταστική Εκδήλωση για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 με τίτλο: «Ένα όνειρο …. μια Ιστορία».    {υπεύθυνοι  οι κ. κ.   Τσούνης Χαράλαμπος, Καροπούλου Λαμπρινή }.

 Δευτέρα  25  Μαρτίου 2019

Ώρα 07:00  π.μ. θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των εκκλησιών.

Ώρα 10.15 π.μ. θα γίνει δοξολογία στον Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου και ομιλία από την κ. Σαούλη Μαρία εκπαιδευτικό Αγγλικής Γλώσσας  του Δημοτικού Σχολείου  με θέμα: «Το Μεγάλο Χρέος».


Ώρα  10:45  επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των Πεσόντων.

Κατάθεση στεφάνων από τον κ. Δήμαρχο – Εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας  –  Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου –  Διοικητή του  Πυροσβεστικού Κλιμακίου Θέρμου – Πρόεδρο Τ.K. Θέρμου – Εκπρόσωπο Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Θέρμου – Πρόεδρο του Εκπολιτιστικού Ομίλου Θέρμου – Πρόεδρο Συλλόγου Φίλων  Αρχαιολογικού Μουσείου –  Πρόεδρο Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου – Πρόεδρο Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου, Λυκείου Θέρμου – Πρόεδρο του Εμπορικού, Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Θέρμου – Πρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων Θέρμου και Περιχώρων –  Πρόεδρο της Λ.Ε.Μ.Α.Θ  και Πρόεδρο του  Ι.Δ.Ε.Α.Π.Θ.

Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ένδοξων νεκρών.

«ΕΘΝΙΚΟΣ  ΥΜΝΟΣ»

Θα ακολουθήσει παρέλαση των μαθητών και μαθητριών των σχολείων.

Μετά την παρέλαση στο Δημοτικό Κατάστημα και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο θα δεξιωθούν τους δημότες.

Στη συνέχεια τα χορευτικά τμήματα του Ε. Ο. Θ. στην πλατεία θα χορέψουν  ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς .

Τελετάρχης ορίζεται ο υπάλληλος του Δήμου κ. Αλέξανδρος Κοντός.

Παρακαλούνται να ρυθμίσουν:

α} Τα της δοξολογίας και της Επιμνημόσυνης Δέησης ο Αρχιερατικός Επίτροπος  Θέρμου.

β} Τα της τάξης και κυκλοφορίας το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμου.

γ} Τα της παρέλασης οι Γυμναστές των Σχολείων.

Τέλος, καλούνται να παραστούν ο κ. Πρόεδρος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου, οι Πολιτικές Αρχές, οι Υπάλληλοι, οι Σύλλογοι και τα Σωματεία, καθώς και οι Πολίτες του Θέρμου.Για τον Εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 καταρτίζουμε το παρακάτω Πρόγραμμα:
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ  25   ΜΑΡΤΙΟΥ 2019


1)Το  πρωί της 25ης Μαρτίου θα σημάνουν  χαρμόσυνα  οι καμπάνες των εκκλησιών.
2)Χαιρετισμός της ημέρας με χαρμόσυνα  Εωθινά και Εθνικά Εμβατήρια.
3)Ώρα 09:45 προσέλευσης σχολείων.
4)Ώρα 10:00 τέλεση επίσημης δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου
   Σπυρίδωνα  Βόνιτσας.  
5)Ώρα 10:00 προσέλευσης Δημάρχου και Δημοτικής Αρχής και άλλων Επίσημων Αρχών.
Στη δοξολογία θα παραστούν όλες οι Τοπικές, Δικαστικές, Πολιτικές, Στρατιωτικές, Αστυνομικές, Λιμενικές και Δημοτικές Αρχές με τους Υπαλλήλους τους, τα σχολεία, τα αναγνωρισμένα σωματεία και οι σύλλογοι.
6)Επιμνημόσυνη Δέηση, στο μνημείο  των Ηρώων.
7)Kατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας Γεώργιο Αποστολάκη,  την Μ.Υ. FOB AKTION (κ. Νιάφα Διονύσιο), το ΑΤ Βόνιτσας (κ. Φλώρο Βασίλειο Αστυνόμο Α’), τον εκπρόσωπο της Εθνικής Αντίστασης, τον εκπρόσωπο της Περιφέρειας, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, τον Πρόεδρο της ΔΕ Βόνιτσας και τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.
8)Κατάθεση στεφάνων από, το ΕΠΑΛ, Λύκειο, Γυμνάσιο, Α΄ και Β΄ Δημοτικά Σχολεία, τη Φιλαρμονική Βόνιτσας, από την Αμφικτιονία Ακαρνανών, τα Εκπαιδευτήρια πληροφορικής Βόνιτσας, τον Πολιτιστικό σύλλογο Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ και άλλους πολιτιστικούς Συλλόγους.
Θα ακολουθήσει  η εκφώνηση του πανηγυρικού  της ημέρας από τον Σμηναγό κ. Νιάφα Διονύσιο.
Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη  των ενδόξων νεκρών μας.
Εθνικός Ύμνος από την φιλαρμονική Βόνιτσας
9)Παρέλαση, προ των επισήμων  στην παραλιακή οδό Δημ. Σάννου: του Λυκείου , του ΕΠΑΛ,  του Γυμνασίου και των Δημοτικών Σχολείων και Πολιτιστικού Συλλόγου Ακτίου-Βόνιτσας «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ», και την φιλαρμονική Βόνιτσας.
Θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί Δημοτικοί Χοροί στον χώρο του Ηρώου στην παραλία της Βόνιτσας από το χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Ακτίου-Βόνιτσας «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ» και το παιδικό χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Γυναικών Βόνιτσας.
Τελετάρχης  ορίζεται  ο  κ. Επαμεινώνδας Νικάκης (τέως Λυκειάρχης)


Παρακαλούνται να ρυθμίσουν :
-Τα της δοξολογίας και του Μνημόσυνου ο  Αρχιερατικός Επίτροπος Πατήρ Βέττας Χρήστος και οΠρωτοπρεσβύτερος Π. Δημήτριος Χέλμης.
-Τα της τάξης και κυκλοφορίας  το Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας.
Δεξίωση του Δήμου προς τους επίσημους προσκεκλημένους.
ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟΥ
ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΔΡΥΜΟΥ - ΘΥΡΡΕΙΟΥ - ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ - ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΩΝ
 ΔΕΥΤΕΡΑ 25   ΜΑΡΤΙΟΥ 2019
Τέλεση επίσημης Δοξολογίας. Επιμνημόσυνη Δέηση  και κατάθεση στεφάνων  από τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου, Δημοτικά Σχολεία, Σωματεία και Συλλόγους. Εκφώνηση πανηγυρικού της ημέρας από οριζόμενους  εκπαιδευτικούς.
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕΔΕΩΝΟΣ:
ΔΕΥΤΕΡΑ   25   ΜΑΡΤΙΟΥ 2019
  • Το πρωί της ημέρας αυτής θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των Εκκλησιών.
  • Χαιρετισμός της ημέρας με χαρμόσυνα Εωθινά και Εθνικά Εμβατήρια .
  • Ώρα 09:45 προσέλευσης σχολείων.
  • Ώρα 10:00 τέλεση επίσημης Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κατούνας,  όπου θα εκφωνηθεί ο Πανηγυρικός της ημέρας από την κα. Τζουβάρα Θεοδώρα Φιλόλογος Γυμνασίου.
  • ‘Ωρα 10:00 προσέλευση Δημοτικών Συμβούλων και άλλων Επίσημων Αρχών.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν:
  – Επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των  Ηρώων  έξω από την εκκλησία  και    Kατάθεση στεφάνων από τον εκπρόσωπο του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, από τον εκπρόσωπο της Εθνικής Αντίστασης, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κατούνας, το Α.Τ. Κατούνας, από τα σχολεία, από τις Δημόσιες και Τοπικές Αρχές ,  από φορείς και συλλόγους .


-Ενός λεπτού σιγή
-Εθνικός Ύμνος.
Παρέλαση προ των επισήμων στον Κεντρικό Δρόμο της Κατούνας από τους μαθητές του Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου.
Τελετάρχης ορίζεται ο κ. Τάγκαλος Παναγιώτης Γυμναστής Γυμνασίου – Λυκείου.
-Τα της δοξολογίας και του Μνημόσυνου ο Εφημέριος Ι. Ν. Αγίου Αθανασίου Κατούνας Γεώργιος Λαζούρας
Τα της τάξης και κυκλοφορίας  το Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας.
 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ  ΜΕΔΕΩΝΟΣ
ΑΕΤΟΣ - ΚΟΜΠΩΤ - ΤΡΥΦΟΥ - ΚΟΝΟΠΙΝΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ  25   ΜΑΡΤΙΟΥ 2019
Τέλεση επίσημης Δοξολογίας. Επιμνημόσυνη Δέηση  και κατάθεση στεφάνων  από τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου, Δημοτικά Σχολεία, Σωματεία και Συλλόγους. Εκφώνηση πανηγυρικού της ημέρας από οριζόμενους  εκπαιδευτικούς.
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ  25   ΜΑΡΤΙΟΥ 2019
-Το πρωί της ημέρας αυτής θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των Εκκλησιών και σε όλους τους Ιερούς Ναούς των Τοπικών  Διαμερισμάτων  της Δημοτικής Ενότητας Παλαίρου.
-Χαιρετισμός της ημέρας με χαρμόσυνα Εωθινά και Εθνικά Εμβατήρια .
– Ώρα 09:45 προσέλευσης σχολείων.
– Ώρα 10:00 προσέλευσης Δημοτικής Αρχής και άλλων Επίσημων Αρχών
  • Ώρα 10.00 τέλεση επίσημης Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Παλαίρου όπου θα εκφωνηθεί ο Πανηγυρικός της ημέρας από την κα Σερεπίσου Θεοδώρα μαθήτρια Λυκείου.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν:
Παρέλαση μαθητών των Σχολείων και  επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των Ηρώων στην κεντρική πλατεία, κατάθεση στεφάνων από εκπρόσωπο του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, τον Πρόεδρο της Δ.Ε. Παλαίρου, Δημόσιες και Τοπικές Αρχές , διαφόρους φορείς και Σχολεία.
Θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί Δημοτικοί Χοροί από το παιδικό τμήμα του πολιτιστικού συλλόγου «Άγιος Δημήτριος Παλαίρου».
Τελετάρχης ορίζεται η κα  Παπαδημητρίου Ευγενία καθηγήτρια γυμναστικής .


-Τα της δοξολογίας και του Μνημόσυνου ο Αιδεσιμώτατος  εφημέριος Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής  Παλαίρου Κωνσταντίνος Γατσούλης.
Τα της τάξης και κυκλοφορίας  το Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας.
ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ
ΠΛΑΓΙΑ - ΠΕΡΑΤΙΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ  25   ΜΑΡΤΙΟΥ 2019
Τέλεση επίσημης Δοξολογίας. Επιμνημόσυνη Δέηση  και κατάθεση στεφάνων  από τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου, Δημοτικά Σχολεία, Σωματεία και Συλλόγους. Εκφώνηση πανηγυρικού της ημέρας από οριζόμενους  εκπαιδευτικούς.

loading...