Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019

Τηλεόραση: 2 + 1 νέα ελληνικά κανάλια με θεματικό περιεχόμενο – Ποια έχουν ημερομηνία λήξης και ποιο ήρθε για να μείνει

Αποτέλεσμα εικόνας για Τηλεόραση: 2 + 1 νέα ελληνικά κανάλια με θεματικό περιεχόμενο – Ποια έχουν ημερομηνία λήξης και ποιο ήρθε για να μείνει

Τρία νέα κανάλια κάνουν την εμφάνισή τους το Φεβρουάριο και όλα τους έχουν αμιγώς θεματικό περιεχόμενο. Τα δύο από αυτά έχουν προδιαγεγραμμένη ημερομηνία λήξης, ενώ το άλλο, όπως υποστηρίζει η διοίκησή του, ήρθε για να μείνει στην ελληνική τηλεόραση.Αναλυτικά, χθες βγήκε από την ΕΡΤ το νέο αθλητικό κανάλι ΕΡΤ Sports HD το οποίο θα μεταδίδει σε αποκλειστικότητα πλήθος αθλητικών γεγονότων.

Pop-up κανάλι έχει βγει «στον αέρα» από την Cosmote TV, με αφορμή την 91η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR και θα προβάλει περισσότερες από 80 ταινίες έως και την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου.

Νέο 24ωρο σταθμό όμως λειτουργεί και το Mad TV σε συνεργασία με την Cosmote TV με αφορμή τον Άγιο Βαλεντίνο. Ο σταθμός θα εκπέμπει ως τις 14 Φεβρουαρίου.  Το κανάλι Mad Valentine Hits θα εκπέμπει με 10 ειδικά σχεδιασμένες μουσικές ζώνες με ελληνικά και ξένα love songs και θα εκπέμπει από την 1η Φεβρουαρίου ως τις 14 Φεβρουαρίου.

Επιπλέον, μέσα από τη ζώνη «Spread the Love» το κοινό μπορεί να κάνει προσωπικές αφιερώσεις και να στείλει προσωπικά μηνύματα αγάπης τα οποία θα προβάλλονται κατά την διάρκεια της ζώνης.


Πηγή: dikaiologitika.gr

loading...