Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2019

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. στην Αχαΐα – Αναζητείται άνδρας από το Αγρίνιο που απείλησε ότι θα αυτοκτονήσειΣυναγερμός έχει σημάνει εδώ και τρεις περίπου ώρες στην ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό ενός άνδρα που απειλεί να αυτοκτονήσει. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες  γίνονται τόσο στην Πάτρα όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας καθώς ο άνδρας σύμφωνα με την αναφορά οικείου του προσώπου κατευθύνθηκε στην περιοχή, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα αυτοκτονήσει.


Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και τρεις περίπου ώρες στην ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό ενός άνδρα που απειλεί να αυτοκτονήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες γίνονται τόσο στην Πάτρα όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας καθώς ο άνδρας σύμφωνα με την αναφορά οικείου του προσώπου κατευθύνθηκε στην περιοχή, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα αυτοκτονήσει. Στη διάθεση της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται τα στοιχεία του και τα στοιχεία του αυτοκινήτου του και «χτενίζεται» όλη η περιοχή για τον εντοπισμό του. tempo24.gr Στη διάθεση της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται τα στοιχεία του και τα στοιχεία του αυτοκινήτου του και «χτενίζεται» όλη η περιοχή για τον εντοπισμό του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 


Πηγή: tempo24.gr 
loading...