Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018

Πασίγνωστο μοντέλο του Game of Love συνελήφθη για μαστροπεία – 450 ευρώ το κάθε ερωτικό ραντεβού

Αποτέλεσμα εικόνας για Γνωστό μοντέλο συνελήφθη για ερωτικό ραντεβού με 450 ευρώ την ώρα

Γνωστό μοντέλο, πρώην Σταρ Βορείου Ελλάδος, συνελήφθη για υπόθεση μαστροπείας στην Λάρισα.

Η 27χρονη συνελήφθη σε πολυτελές ξενοδοχείο της πόλης, στο οποίο είχε κλείσει ραντεβού για ερωτική συνεύρεση έναντι αμοιβής με αστυνομικό της Ασφάλειας, που προσποιήθηκε τον πελάτη.Όλα ξεκίνησαν μετά από πληροφορία της Αστυνομίας ότι μία 44χρονη εκδίδει νεαρές καλλονές. Αστυνομικός έκλεισε ραντεβού με μία από αυτές το βράδυ της περασμένης Τετάρτης σε ξενοδοχείο. Στο καφέ του ξενοδοχείου περίμενε η 44χρονη «ατζέντης».

Όταν έφτασε η 27χρονη καλλονή, μπήκε στο δωμάτιο με τον αστυνομικό και τότε ο άνδρας της Ασφάλειας αποκάλυψε την ταυτότητά του και τη συνέλαβε. Το ραντεβού με το μοντέλο κλείστηκε έναντι των 450 ευρώ για μία ώρα.

Τα προσημειωμένα χρήματα βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του μοντέλου, έξω από το ξενοδοχείο. Σε βάρος της 27χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδόμενων προσώπων, ενώ σε βάρος της 44χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία.

Η συλληφθείσα είχε λάβει μέρος στα Καλλιστεία Βορείου Ελλάδος και είχε κερδίσει τον τίτλο της Σταρ Βορείου Ελλάδος. Συμμετείχε σε reality γνωριμιών στην τηλεόραση, καθώς επίσης σε πολλά διαφημιστικά σποτ για την τηλεόραση και σε βιντεοκλίπ Ελλήνων και ξένων τραγουδιστών.Πηγή: huffingtonpost.gr
loading...