Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018

Νίκος Αλιάγας: Η σπάνια φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια στο Μεσολόγγι

Αποτέλεσμα εικόνας για Νίκος Αλιάγα


Γι αυτό και η πρόσφατη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Νίκος Αλιάγας μιας ασπρόμαυρης φωτογραφίας από τα παιδικά του χρόνια, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη!Αποδεχόμενος ένα challenge για καλό σκοπό, ο Νίκος Αλιάγας επέλεξε να δημοσιεύσει τη συγκεκριμένη φωτογραφία και όπως θα δείτε εξακολουθεί να μοιάζει πολύ σε αυτό το γλυκό αγοράκι που ποζάρει με το φανελάκι και το πονηρό βλέμμα, πολλά χρόνια πριν.
Ο γνωστός δημοσιογράφος και φωτογράφος με καταγωγή από το Μεσολόγγι, ζει και εργάζεται στο Παρίσι, έχοντας πάντα στην καρδιά και το μυαλό του την Ελλάδα.
Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Glow είχε πει:
«Στο instagram ποστάρω σχεδόν καθημερινά. Περισσότερο τον εαυτό μου για κάτι επαγγελματικό, κυρίως stories, αλλά ποτέ κάτι που να χαίρομαι γι’ αυτό που φαίνεται, γιατί δεν είμαι εγώ.
Στη ζωή μου έχω καταλάβει ότι στα 17-18 θέλεις να γίνεις κάποιος. Επαγγελματικά, να σε αγαπάνε, ν’ αγαπήσεις, να σε αναγνωρίσουν, να τους αναγνωρίσεις κι όταν φτάνεις, συνειδητοποιείς ότι δε σου ανήκει αυτό που φαίνεται από τον εαυτό σου.
Κι ενώ πέρασες μια ζωή για να γίνεις κάποιος, εάν είσαι λίγο ξύπνιος και δεν είσαι θύμα του ναρκισσισμού σου, θέλεις να ξαναγίνεις ο εαυτός σου και πιστεύεις στον Πίνδαρο και τους προσωκρατικούς, που σου λένε «γίνε αυτό που είσαι».
Όταν φτάσεις στο τέλος της ζωής σου και δεις ότι αυτά τα στοιχεία του εαυτού σου δεν είσαι εσύ και ήρθε η ώρα να γίνεις αυτό που είσαι αληθινά, είναι αργά».
Πηγή: agriniopress.gr , mothersblog.gr
loading...