Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2018

Παναγιώτης Στάικος για την φωτιά στον Αστακό: Δεν είχαμε μόνο Άγιο ,αλλά και τα Πυροσβεστικά οχήματα του τέως Δήμου Αστακού...

Φωτογραφία του Panagiotis Staikos.

Στο TrianteikaNews μίλησε ο πρώην δήμαρχος του Δήμου Αστακού και όπως μας μετέφερε υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Ξηρομέρου Παναγιώτης Στάικος..

Με αφορμή την φωτιά που ξέσπασε χθες στον Αστακό, ανέφερε για την μη συντήρηση του παραρτήματος της Πυροσβεστικής, και την σημαντική παρουσία των πυροσβεστικών οχημάτων του τέως Δήμου Αστακού.

Αναλυτικά: 

Η Πυροσβεστική μας απαντούσε πάντα πως δεν υπάρχουν οι πόροι για να συντηρηθεί το παράρτημα ,γιατί δεν θα έχει ένα άτομο μόνο, αλλά για να καλύπτονται όλες οι βάρδιες το ελάχιστο 10 άτομα.

Γι αυτό και εγώ ως οραματιστής ,πραγματιστής και ρεαλιστής και επειδή ήξερα πως για να έρθουν τα Πυροσβεστικά από το Μεσολόγγι ή το Αγρίνιο ήθελαν πάνω από μια ώρα, δεν πήραμε (1) ένα ,αλλά (4) τέσσερα και το μεγάλο το Mercedes που έχει την δυνατότητα να σβήνει φωτιά με τρεις μάνικες και ταυτόχρονα με έναν μεγάλο ανταπτορα που τοποθέτησα να κάνει μετάγγιση στα οχήματα της Πυροσβεστικής ,γιατί τα οχήματα της που βλέπουμε χωράνε 2,5 τόνους μόνο, ενώ το Mercedes 15 τόνους .!!!

Πραγματικά μοναδικό στην Ελλάδα όπως είπαν πολλές φορές και οι Πυροσβέστες .!!

loading...