Τρίτη, 7 Αυγούστου 2018

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι το τετράχρονο αγοράκι έλεγε την αλήθεια – Σε κατάσταση σοκ οι γονείς του!

Αποτέλεσμα εικόνας για Οι εξετάσεις γιατρων '

Οι γιατροί πήραν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και έκαναν αγώνα δρόμου για να κρατήσουν το παιδί στη ζωή. Η υπόθεση που προκαλεί αίσθηση στον Βόλο... Πανικός και αναστάτωση σε οικογένεια Βολιωτών.Το αγγελούδι τους, ένα αγοράκι ηλικίας μόλις 4 ετών, έκλαιγε και έλεγε ότι κατάπιε ένα καρφί. Σοκαρισμένοι οι γονείς άρχισαν απεγνωσμένα
να καλούν σε βοήθεια το ΕΚΑΒ. Τελικά όμως, μεταφέρουν μόνοι το παιδάκι στο Νοσοκομείο για να κερδίσουν πολύτιμο χρόνο.

Τα λεπτά αγωνίας που ακολούθησαν μέχρι ο μικρούλης να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο και να λάβει τριτοβάθμια περίθαλψη υγείας έμοιαζαν να διαρκούν ατελείωτες ώρες. Εντούτοις, το αγοράκι εισήχθη άμεσα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και οι γιατροί έριξαν όλη την προσοχή τους εκεί. Υπέβαλαν το παιδάκι σε σειρά εξετάσεων και έως αργά το απόγευμα συνέχιζαν να το παρακολουθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα δεν ήταν γνωστό υπό ποιες συνθήκες ακριβώς συνέβη, καθώς δεν υπήρξε κανένας μάρτυρας του περιστατικού.

Προφανώς το αγοράκι ξέφυγε από την προσοχή της οικογένειας και σε ανύποπτη στιγμή έβαλε ένα καρφί στο στόμα του και από λάθος το κατάπιε.

Ο μικρούλης άρχισε τότε να κλαίει τρομαγμένος και να ενημερώνει τους γονείς του, για αυτό που είχε ήδη συμβεί. Οι γιατροί συνέχιζαν να εξετάζουν τον μικρούλη και να τον παρακολουθούν. Για λόγους πρόληψης υπέβαλαν τον ανήλικο σε όλες τις αναγκαίες εξετάσεις και στη συνέχεια καθησύχασαν τους έντρομους γονείς του.

Η κατάσταση του παιδιού ήταν εκτός κινδύνου. Η περιπέτεια που έζησαν όλοι όμως θα μείνει αξέχαστη για καιρό…


Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr
loading...