Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2018

Γυναίκα άδειασε όλο το... νοικοκυριό από το μπαλκόνι στο δρόμο - Ζημιές σε ΙΧ (φωτο)

GYNAIKA XANTHI 3

Αστυνομία και Πυροσβεστική αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα του διαμερίσματος για να σταματήσουν τη γυναίκα και έκλεισαν κεντρική οδό, για να μην κινδυνέψει κάποιος διερχόμενος.Έπιπλα, κατσαρόλες και διάφορα είδη εκτοξεύτηκαν από το μπαλκόνι και κατέληξαν στο δρόμο, το πεζοδρόμιο και … το smart ενός Ξανθιώτη ο οποίος είδε έκπληκτος να καταστρέφεται το αυτοκίνητό του, στην περιοχή του πάρκου Κυψέλης.

Το περιστατικό ξεκίνησε στις 4 και η γυναίκα πετούσε πράγματα από το μπαλκόνι επί τρεις ώρες μέχρι τις 7μ.μ..Έκπληκτοι έμειναν επίσης αστυνομικοί και πυροσβέστες που κλήθηκαν στο περιστατικό αντίκρισαν σκηνικό πολέμου και τους δρόμους γεμάτους πράγματα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Xanthi2.gr, Αστυνομία και Πυροσβεστική αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα του διαμερίσματος για να σταματήσουν τη γυναίκα και ενώ έκλεισαν την οδό Ζαλλόγγου, για να μην κινδυνέψει κάποιος διερχόμενος.

Είναι άγνωστες οι συνθήκες και οι περιστάσεις κάτω από τις οποίες η γυναίκα έφτασε σε κατάσταση να πετάει ό,τι βρίσκει από το μπαλκόνι της. Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο σπίτι βρισκόταν ανήλικο παιδί, κάτι που ανησύχησε τους περίοικους.

Αγρίνιο: Αναστάτωση στην πλατεία Χατζοπούλου από… πτώση γλάστρας – Γιατί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε γυναίκα στο Νοσοκομείο! (φωτο) 


photo: xanthi2.gr

GYNAIKA XANTHI 2

GYNAIKA XANTHI 1

xanthi2.gr
loading...