Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2018

Πλήρωσε 43 ευρώ για δυο καφέδες και δύο νερά -Δείτε το μέρος(φωτο)

Αποτέλεσμα εικόνας για Πλήρωσε 43 ευρώ για δυο καφέδες και δύο νερά -Δείτε το μέρος(φωτο)

Συχνά κάνουν τον γύρων των social media ιστορίες από τουρίστες και πελάτες που πλήρωσαν αστρονομικά ποσά τελείως αναντίστοιχα με τις παρεχόμενες υπηρεσίες, συνήθως φαγητό ή ποτό.

Αυτό διαπίστωσε ο Χιλιανός Χουάν Κάρλος Μπουσταμάντε ο οποίος έτριβε τα μάτια του όταν αντίκρισε το λογαριασμό, στο φημισμένο για την ακρίβεια του Caffe Lavena, στην πλατεία του αγίου Μάρκου στη Βενετία.

Συγκεκριμένα για 2 καφέδες και δύο μπουκαλάκια νερό των 250 ml (μισή ποσότητα νερού από τα συνηθισμένα μπουκάλια) πλήρωσε 43€.
Ο Μπουσταμάντε πόσταρε την απόδειξη στα social media με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σάλος την Ιταλία για της εξωπραγματικές τιμές.

Απαντώντας, εκπρόσωπος του καφέ δήλωσε ότι ισχύει διαφορετικό τιμολόγιο για τους πελάτες που θέλουν να κάτσουν στην πλατεία και πως όλοι οι πελάτες ενημερώνονται.
«Εάν θέλουν έναν καφέ, μπορούν να τον αγοράσουν 1,25€ από το μπαρ, αλλά αν θέλουν να κάθονται στην πλατεία, να ακούν τη μουσική και να κοιτάζουν τη βασιλική του Αγίου Μάρκου, είναι τελείως διαφορετική εμπειρία.»

m: 20px; padding: 0px; vertical-align: baseline; word-wrap: break-word;"> aftodioikisi.gr
loading...