Απάνθρωπες συμπεριφορές στο κέντρο του Αγρινίου! Συγκλονιστικές σκηνές - ΦΩΤΟ « TrianteikaNews

Translate

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ Trianteikanews

On Line

Τιμές «φωτιά» στην βενζίνη λόγω τουρισμού – Ξεπέρασε ακόμα και τα 2 ευρώ!

«Φωτιά» στις τσέπες των καταναλωτών βάζει η τιμή της βενζίνης, που έχει εκτοξευθεί στα ύψη λόγω τουρισμού σε πολλές παραθεριστικές περιοχ...

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018

Απάνθρωπες συμπεριφορές στο κέντρο του Αγρινίου! Συγκλονιστικές σκηνές - ΦΩΤΟ

Κατηγορία Αγρίνιο στις   4:01 μ.μ.  |  Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018

Σκυλίτσα ξεψύχησε από φόλα στο Συντριβάνι

Συγκλονιστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν την Τρίτη το βράδυ στην οδό Παπαθανάση, στο Συντριβάνι, μπροστά από τις καπναποθήκες Παπαστράτου. Ο φακός της «Σ» κατέγραψε τη μάχη αδέσποτης σκυλίτσας να κρατηθεί στη ζωή, μετά από δηλητηριασμένη τροφή που είχε καταναλώσει, αλλά και τις αγωνιώδεις προσπάθειες πολιτών που με την χορήγηση αλατόνερου έδωσαν αγώνα για να την σώσουν.

Τελικά, μετά από περίπου μισή ώρα κι ενώ ένα φρικτό δράμα διαδραματίζονταν στο κέντρο της πόλης, η σκυλίτσα ξεψυχάει. Πολίτες ξεσπούν σε κλάματα. Ακόμα και οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο, δεν μπόρεσαν να κρύψουν την συγκίνησή τους! Θλίψη αλλά και οργή. Οργή για τα ανθρωπόμορφα κτήνη που έχουν γεμίσει την πόλη και την ευρύτερη περιοχή με φόλες σκορπώντας τον θάνατο, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και τις ζωές μικρών παιδιών. Στο σημείο έσπευσε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, κτηνίατρος Γιάννης Φαρμάκης που παρέλαβε το άψυχο ζώο και επιβεβαίωσε ότι ο θάνατός του προκλήθηκε από δηλητηριασμένη τροφή. Ο κ. Φαρμάκης εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για το νέο αυτό θλιβερό περιστατικό, ζητώντας την εγρήγορση πολιτών και αρχών.Όπως εδώ και αρκετούς μήνες, έχει γράψει η «Σ» η κατάσταση βρίσκεται εκτός ελέγχου και θα πρέπει άμεσα να ληφθούν μέτρα από τους εμπλεκόμενους φορείς.

Η αστυνομία σχημάτισε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών για ζωοκτονία.

Ακολουθούν σκληρές εικόνες και βίντεο:


Νίκος Αγγελόπουλος - Εφημερίδα «Συνείδηση»

Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια:

Ακολουθήστε μας για συνεχής ενημέρωση