Λευκάδα: Νέα φωτιά σε σκάφος – Δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο « TrianteikaNews

Translate

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ Trianteikanews

On Line

Τιμές «φωτιά» στην βενζίνη λόγω τουρισμού – Ξεπέρασε ακόμα και τα 2 ευρώ!

«Φωτιά» στις τσέπες των καταναλωτών βάζει η τιμή της βενζίνης, που έχει εκτοξευθεί στα ύψη λόγω τουρισμού σε πολλές παραθεριστικές περιοχ...

Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018

Λευκάδα: Νέα φωτιά σε σκάφος – Δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο

Κατηγορία Ελλάδα στις   12:26 π.μ.  |  Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για Λευκάδα: Νέα φωτιά σε σκάφος – Δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού: «Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νυδρίου πρωινές ώρες σήμερα, για περιστατικό πιθανής εκδήλωσης πυρκαγιάς στο Ε/Γ-Τ/Ρ »ΚΑΠΤΕΝ ΜΟΡΓΚΑΝ» Ν. Λαυρίου 355, που βρίσκονταν προσδεδεμένο στο λιμένα Συβότων Λευκάδας.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη του Λιμενικού Τμήματος Νυδρίου, όπου διαπίστωσαν τον τραυματισμό δύο (02) ατόμων, ενός αλλοδαπού και ενός ημεδαπού, λόγω ανάφλεξης μετά από ψεκασμό εύφλεκτου υλικού που πραγματοποίησαν οι ίδιοι στη μηχανή του σκάφους κατά τη διαδικασία εργασιών συντήρησής της, ενώ δεν διαπιστώθηκε ύπαρξη πυρκαγιάς.
Οι τραυματισθέντες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Βασιλικής, απ’ όπου ο ημεδαπός εξήλθε, ενώ ο αλλοδαπός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας για περαιτέρω έλεγχο και νοσηλεία.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Νυδρίου του Λιμεναρχείου Λευκάδας που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του »ΚΑΠΤΕΝ ΜΟΡΓΚΑΝ».

sinidisi.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια:

Ακολουθήστε μας για συνεχής ενημέρωση