Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018

H μητέρα του βρέφους πάλεψε με το πιτ μπουλ για να σώσει το παιδί της - Σε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται το 10 μηνών βρέφος- Από την Αθήνα η οικογένεια

Αποτέλεσμα εικόνας για H μητέρα του βρέφους πάλεψε με το πιτ μπουλ για να σώσει το παιδί της- Σε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται το 10 μηνών βρέφος- Aπο την Αθήνα η οικογένεια

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται το 10 μηνών βρέφος που δέχτηκε άγρια επίθεση από το πιτ μπουλ που ανήκε στην οικογένειά του. Μάλιστα, η μητέρα του μωρού στην προσπάθειά της να σώσει το παιδί της από βέβαιο θάνατο, πάλεψε με τον σκύλο και τραυματίστηκε στο χέρι. 
Το κοριτσάκι που φέρει πολύ σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και την κάτω γνάθο, διακομίστηκε χθες από τη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, στο Καραμανδάνειο. Στο παιδιατρικό νοσοκομείο της Πάτρας έμεινε για λίγες ώρες. Διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στην Αθήνα, χθες βράδυ. Πλέον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».
Εξαιτίας του δαγκώματος, προκλήθηκαν σοβαρές βλάβες στη γνάθο του παιδιού:
«Στο ΠΓΝΠ έχουμε δύο εξαιρετικούς γναθοχειρουργούς, οι οποίοι ωστόσο είναι για ενήλικες. Έχουν αντιμετωπίσει και περιπτώσεις παιδιών, αλλά μεγαλύτερης ηλικίας. Από τη στιγμή που δεν κινδύνευε η ζωή του, κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στην Αθήνα, ώστε να το αντιμετωπίσουν εξειδικευμένοι χειρουργοί για την παιδική γνάθο»,επισημαίνει ο κ. Ηλιάδης.
Έχει τραύματα σε όλο του το πρόσωπο αλλά τα πιο δύσκολα είναι στο μάτι και την κάτω γνάθο.
Η επίθεση σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Ιουνίου 2018.
Η οικογένεια του παιδιού που είναι από την Αθήνα, είχε πάει επίσκεψη σε φιλικό σπίτι στη Φωκίδα.
Το σκυλί ανήκει στην οικογένεια. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες επιτέθηκε στο μωρό και άρχισε να το δαγκώνει στο πρόσωπο.
Δείτε το βίντεο εδώ
Πηγή: tempo24.gr  , star.gr
loading...