Άρχισε το «ξήλωμα» της Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου « TrianteikaNews

Translate

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ Trianteikanews

On Line

Διαβάστε στο TrianteikaNews:

Θλίψη στη Μητρόπολη για το θάνατο της μητέρας του Πρωτοσύγκελου Επιφάνιου Καραγεώργου

Η Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας με  θλίψη ανήγγειλε την κοίμηση της Κωνσταντίας Καραγεώργου, μητέρας του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητ...

Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018

Άρχισε το «ξήλωμα» της Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου

Κατηγορία Αιτωλοακαρνανία στις   9:58 π.μ.  |  Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για Δ.Ο.Υ.

Με τρεις μεταθέσεις ξεκίνησε η αποψίλωση της Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου που σύμφωνα με πληροφορίες θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα καθώς θα ακολουθήσουν και άλλες.

 Οι τρεις πρώτοι υπάλληλοι μετατίθενται στην Δ.Ο.Υ. Αγρινίου και μάλιστα χωρίς να έχουν οι ίδιοι υποβάλλει σχετικό αίτημα. Η εντολή είναι να μετακινηθούν άμεσα, παρόλο που γενικότερα σε περιπτώσεις μεταθέσεων δίνεται ο κατάλληλος χρόνος για να κλείσουν τις εκκρεμότητές τους.


Στην περίπτωση του Μεσολογγίου όμως παρατηρείται μια πρωτοφανής βιασύνη, αν και η εν λόγω Δ.Ο.Υ.  ανήκει σε εκείνες που έχουν κάνει τους περισσοτέρους ελέγχους με καλά αποτελέσματα, ενώ βρίσκεται και στις πρώτες θέσεις σε επίπεδο εξυπηρέτησης πολιτών.

Η πρεμούρα του υπουργείου Οικονομικών να μετακινήσει άρον – άρον τους υπάλληλους δημιουργεί βάσιμες υποψίες ότι θέλει να κλείσει την Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου, πράγμα βέβαια που φημολογείται εδώ και αρκετά χρόνια. Η τοπική κοινωνία και οι φορείς πρέπει να αναλάβουν δράση προκειμένου το Μεσολόγγι να μην βρεθεί μπροστά σε μια ακόμη δυσάρεστη έκπληξη…


Πηγή: Sinidisi.gr , aixmi-news.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια:

Ακολουθήστε μας για συνεχής ενημέρωση