Οργή απο καταγγελίες για τις ράμπες με τα ποδήλατα στη Ναύπακτο (ΒΙΝΤΕΟ) « TrianteikaNews

Translate

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ Trianteikanews

On Line

Διαβάστε στο TrianteikaNews:

Θλίψη στη Μητρόπολη για το θάνατο της μητέρας του Πρωτοσύγκελου Επιφάνιου Καραγεώργου

Η Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας με  θλίψη ανήγγειλε την κοίμηση της Κωνσταντίας Καραγεώργου, μητέρας του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητ...

Σάββατο, 2 Ιουνίου 2018

Οργή απο καταγγελίες για τις ράμπες με τα ποδήλατα στη Ναύπακτο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατηγορία Αιτωλοακαρνανία στις   2:00 μ.μ.  |  Σάββατο, 2 Ιουνίου 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για Οργή απο καταγγελίες για τις ράμπες με τα ποδήλατα στη Ναύπακτο (ΔΕΙΤΕ VIDEO)

«Δεν θα επιτρέψουμε να τις πειράξουν» λένε τα παιδιά
Πρόκειται για ένα όμορφο χώρο, στο τέλος της παραλίας του Γριμπόβου στη Ναύπακτο. Ειδικές ράμπες για ποδήλατο που συγκεντρώνουν καθημερινά δεκάδες παιδιά. Αντίστοιχους χώρους, θα βρούμε σε όλες σχεδόν τις Ευρωπαϊκές πόλεις, κάτι που οι ίδιες οι τοπικές κοινωνίες το επιζητούν, καθώς δίνει χώρο για αθλητικές δραστηριότητες σε νέα παιδιά!
Στη Ναύπακτο όμως, αυτός ο χώρος που δημιουργήθηκε από τα ίδια τα παιδιά, χωρίς την στήριξη καμίας δημοτικής αρχής, φαίνεται πως σε κάποιους….κόβει την θέα! Καταγγελία που έγινε χθες στο λιμενικό ταμείο Ναυπάκτου από κάτοικο της περιοχής, κάνει λόγο για…αυθαίρετες κατασκευές και ζητεί την απομάκρυνσή τους!!!
Το λιμενικό ταμείο από την πλευρά του, ενημέρωσε τα παιδιά, πως πρέπει να τις ξηλώσουν, διαφορετικά θα επιβληθούν μεγάλα πρόστιμα! Αξίζει να αναφέρουμε, πως κάθε χρόνο τον Αύγουστο, γίνεται στον συγκεκριμένο χώρο, ένα από τα πιο μεγάλα BMX event στην Ελλάδα!
Στο βίντεο που ακολουθεί, τα παιδιά δηλώνουν αποφασισμένα να μην επιτρέψουν σε κανέναν να πειράξει το παραμικρό και ετοιμάζονται για πιο δυναμικές κινητοποιήσεις:


Πηγή: Sinidisi.gr , npress.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια:

Ακολουθήστε μας για συνεχής ενημέρωση