Κυριακή, 15 Απριλίου 2018

Μας έπνιξε η ΜΠΟΧΑ από τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ στο χωριό ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ Ξηρομέρου -Σε ορισμένους κάδους δεν τα έχουν μαζέψει από το Πάσχα!

 


Κραυγή αγωνίας από αναγνώστη μας, από το Χωριό Καραϊσκάκης Ξηρομέρου, ο οποίος τονίζει ότι ενώ γίνεται κανονικά η αποκομιδή απορριμμάτων στο χωριό, σε ορισμένους κάδους δεν τα έχουν μαζέψει από το Πάσχα, κάνοντας την κατάσταση αφόρητη.

Ο Κάτοικος επισημαίνει ότι: "Το τελευταίο διάστημα, απο το Πάσχα και μετά, το απορριμματοφόρο του Δήμου, ενώ έρχεται κανονικά στο Καραϊσκάκη, δεν κάνει αποκομιδή απο ορισμένους κάδους και μεγαλώνει η μπόχα από τα αμάζευτα σκουπίδια. Σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν η κατάστσταση έχει γίνει αφόρητη απο τη δυσωδία.

Είναι δυνατόν οι υπεύθυνοι από το δήμο να μην τα βλέπουν; -Έρχεται καλοκαίρι και οι κάτοικοι στο Καραϊσκάκη δεν θα μπορούν ούτε να ανοίξουν τα παράθυρα τους, μην τους πάρει η μπόχα..."...

Πηγή: xiromeronews.blogspot.grΤις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στους παρακάτω συνδέσμους:
  Ø  Facebook:  AgrinioMagazine
  Ø  Facebook: TrianteikaNews
  Ø  email:  trianteikanews@gmail.com

loading...