Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018

Καταγγελία: Κύριε Παπανάστασιου στο πρόγραμμα λέγατε για σήμερα "Σας περιμένουμε όλους να ψήσουμε, να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε"...Οι υπεύθυνοι που βάλατε μας αντιμετώπιζαν σαν ξένους βάζοντας σε προτεραιότητα τους Ρομα..


Καταγγελίες για κακή εξυπηρέτηση προς τους περαστικούς που προσπάθησαν να τσικνίσουν μαζί με τους συμπολίτες, και περισσότερη σημασία προς του Ρομα εκφράζει στο TrianteikaNews αναγνώστης μας..

Δε είναι πρώτη φορά που συμβαίνει, κάθε χρόνο έχουμε το ίδιο πρόβλημα μας αναφέρει ο αναγνώστης μας.

Αναλυτικά..

Καλησπέρα   TrianteikaNews

Τσικνοπέμπτη σήμερα και πέρασα από την πλατεία Δημοκρατίας για όπως αναφέρει το πρόγραμμα  "Σας περιμένουμε όλους να ψήσουμε, να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε με αποκριάτικα τραγούδια", το όποιο μάλλον ισχύει για τους Ρομα και τους γνωστούς.
Κάθε χρόνο το ίδιο πρόβλημα, Ρομά να σπρώχνουν τους πολίτες, να προσπαθούν να πάρουν κάτι από τις τσάντες των γυναικών για να είναι μπροστά στην ψησταριά για να πάρουν. ένα σουβλάκι μέχρι να το φάνε και να ξανά γίνει το ίδιο και οι υπεύθυνοι ελάχιστες φόρες να αντιδρούν.
Βεβαίως δε είναι μόνο Ρομά, που καλά κάνουν κιόλας αφού δε υπάρχει κάποιος να αντιδράσει, είναι και οι φίλοι-γνωστοί των υπευθύνων και όχι μόνο..

Κύριε Παπανάστασιου στο πρόγραμμα λέγατε για σήμερα "Σας περιμένουμε όλους να ψήσουμε, να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε"...Οι υπεύθυνοι που βάλατε μας αντιμετώπιζαν σαν ξένους βάζοντας σε προτεραιότητα τους Ρομα..

Απλά στο πρόγραμμα να το αναφέρετε σωστά...
"Φίλοι-γνωστοί και Ρομα σας περιμένουμε όλους να ψήσουμε, να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε με αποκριάτικα τραγούδια"

Καλές απόκριες...

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στους παρακάτω συνδέσμους:
  Ø  Facebοok:  AgrinioMagazine
  Ø  Facebοok: TrianteikaNews
  Ø  gmail:  trianteikanews@gmail.com
loading...